Isolatie

Gevelisolatie is onmisbaar. U houdt de warmte binnen en de koude buiten. Zo krijgt u een aangenaam leefklimaat en een huis dat ademt. Wij werken met 3 systemen:

  • EPS met een warmtegeleidingscoefficient van 0,040
  • Neopor met een warmtegeleidingscoefficient van 0,32
  • Glow met een warmtegeleidingscoefficient van 0,026

Neem contact met ons op voor meer informatie en toepassingen van deze systemen.

Reiniging van gevels

Door verschillende weersinvloeden bestaat de kans dat een sierpleister op termijn vuil wordt. Dit is heel gemakkelijk te verhelpen met een reinigingsbeurt. Onze reinigingsmiddelen kunnen gebruikt worden om micro-organismen zoals bijvoorbeeld mos, algen, zwammen, bacteriën, gisten… te verwijderen.

Contacteer ons voor meer info

Silicoonpleister

Het plaatsen van siliconenpleister is onze specialiteit.

De pleister, op basis van siliconenhars, is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes, is weerbestendig en beschikt over een zeer hoge dampdoorlaatbaarheid. Je kan kiezen uit een groot gamma van kleuren.

Uiteraard volgen wij de laatste nieuwe trends op vlak van bepleisteringen zodat wij u kunnen bedienen met de nieuwste technologieën.

Het bepleisteren wordt uitgevoerd in verschillende fases, volledig op maat van de klant. Dit proces is afhankelijk van de staat van de woning, de wensen van de klant en de technische normen.

Om de beste kwaliteit te leveren werken wij met de beste materialen. Hiervoor werken wij al 25 jaar lang samen met dezelfde leverancier.

Gladpleister

Gladpleister is een egalisatiepasta op basis van acrylcopolymeren en lichtgewicht vulstof.

Deze pleister maakt uw ondergrond zeer glad en egaal.

Kaleien

Kaleien is een schildertechniek die veelvuldig wordt gebruikt bij restauratie van gebouwen en monumenten. Een dunne kalkpleister wordt met een blokborstel aangebracht op de muur. Het levert een egalisatie effect en wordt afhankelijk van het soort kaleiproduct en kaleisamenstelling afgewerkt met een kalkverf. Deze kaleiverf zal het uiteindelijke kleur van uw geschilderde gevel bepalen.

Cementering

Bij renovaties waar opstijgend of doorsijpelend vocht een probleem vormt, kan een cementlaag een oplossing bieden. Hierover komt, nadat de cementlaag goed uitgedroogd is, de uiteindelijke bepleistering.